Descoperă avantajele refacerii instalațiilor electrice acasă

Cu toții știm că Bucureștiul este orașul cu clădiri din cele mai vechi. Acestea pot data din secolul trecut chiar, de la începutul secolului, din perioada interbelică și chiar din cea comunistă. Aceste clădiri, mai ales cele mai vechi de 25-30 de ani, necesită refacerea instalațiilor electrice mai ales din motive de securitate a locuințelor. Refacerea întregii instalații electrice într-o locuință este un proiect destul de amplu, dar are nenumărate beneficii, precum:

1.Securitate

Cu siguranță că îți dorești ca tu și familia ta să trăiți în siguranță, feriți de masivele pericole pe care le reprezintă instalațiile electrice vechi într-o locuință. De aceea, securitatea este principalul beneficiu al refacerii instalației electrice acasă la tine.

Pe măsură ce intalațiile electrice se învechesc, capacitatea lor de a face față unui consum de electricitate mărit scade. Acest lucru poate duce la condiții periculoase, mai ales în locuințele mai vechi.

Refacerea instalațiilor electrice într-o locuință veche reduce riscul de incendii, șocuri electrice și alte pericole cauzate de scurtcircuite și supratensiune. Refăcând instalațiile electrice în locuința ta, poți elimina aceste riscuri și te poți asigura că sistemul tău electric este sigur și în concordanță cu ultimele standarde în domeniu.

2.Capacitate electrică mărită

În termeni simpli, locuințele mai vechi nu au fost construite pentru a face față la cererile electrice caracteristice tehnologiei moderne. Majoritatea locuințelor construite chiar înainte de 1980 au capacități electrice scăzute, pe când cele moderne sunt construite cu un minim de 100 de amperi.

Locuințele vechi cu capacitate de 60 de amperi în general nu sunt ideale pentru securitate și utilitate - mai ales dacă folosești în mod regulat unul sau mai multe aparate de aer condiționat și alte aparate electrice.

Din această cauză, este important să refaci instalațiile electrice pentru a avea o capacitate de cel puțin 100 de amperi, dacă nu chiar 150 sau 200 de amperi, în funcție de utilizare și aparatură.

Electricienii noștri profesioniști în București avizați de ANRE au cunoștințele necesare pentru a evalua capacitatea electrică optimă pentru locuința ta.

3.Eficiență de energie mărită și facturi de energie electrică reduse

Sistemele moderne de electricitate sunt proiectate pentru a fi mai eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce poate duce la economii din facturile lunare la energia electrică. Aceste economii pot ajunge chiar la 30%.

Acest lucru nu numai că te ajută să economisești bani pe termen lung, dar îți va face locuința să fie mai atractivă pentru potențialii cumpărători în caz că vei dori să o vinzi. Acest lucru se datorează faptului că toată lumea este în căutare de locuințe eficiente din punct de vedere energetic.

4.Design modern la remodelarea locuinței

Refacerea instalațiilor electrice într-o locuință este mai ales binevenită atunci când te hotărăști să-ți remodelezi locuința. Astfel, poți mări considerabil confortul și utilitatea.

În acest caz, lucrurile mărunte pot face o diferență enormă, fie că vrei să instalezi o nouă aplice lângă pat, întrerupătoare de-a lungul unei scări interioare, sau poate chiar o instalație de iluminat cu senzori de mișcare și întrerupătoare cu variație. Toate acestea pot fi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți transforma viața de zi cu zi în locuința ta.

Dacă te-ai hotărât să-ți refaci instalațiile electrice în locuința ta, electricienii noștri profesioniști îți stau la dispoziție cu cele mai avantajoase prețuri. Contactează-ne acum pentru o evaluare de preț gratuită!

Descoperă avantajele refacerii instalațiilor electrice acasă

Articole & Sfaturi Electrician

0726.479.798