Cele 5 semne că ar trebui să-ți înlocuiești tabloul electric

Te-ai hotărât să-ți îmbunătățești locuința? Vrei să o vinzi și dorești, bineînțeles, un preț cât mai bun pe ea? Acum este momentul cel mai bun să-ți înlocuiești tabloul electric. Acest lucru este foarte important pentru siguranța și eficiența locuinței tale.

Tabloul electric reprezintă o investiție mică, dar aduce numeroase beneficii în ceea ce privește siguranța locuinței tale. Dacă nu ești sigur că înlocuirea tabloului electric este necesară, uită-te după aceste cinci semne:

1.Facturi la electricitate neobișnuit de mari

Atunci când primești facturi la energie mai mari în mod constant, acest lucru poate fi un semn că ai putea avea nevoie de un tablou electric nou.

Creșterea costurilor la electricitate poate fi rezultatul cablajelor ruginite sau slăbite, ceea ce duce la distribuirea ineficientă a electricității.

2.Întrerupătorul de circuit se tot deconectează

Atunci când unul din întrerupătoarele tale de circuit se tot deconectează, este mai mult decât o neplăcere. Este de-a dreptul periculos și unul din principalele motive ale scurt circuitelor.

Acest semn îți arată că există o defecțiune fie în întrerupător, cablajele locuinței tale, sau în tabloul electric. În toate aceste cazuri, este timpul ca un electrician în București și Ilfov să inspecteze sistemul electric și să înlocuiască partea corectă.

3.Locuința ta e mai veche

Locuința ta e mai veche de 20 de ani? Dacă da, este posibil să ai un tablou electric mai vechi care este un pericol de incendiu. Și în acest caz se impune înlocuirea acestuia.

Mii de locuințe din București au tablouri electrice instalate din anii 1960 până în 1980. Riscul de incendii la aceste tablouri electrice este foarte mare, mult prea mare pentru a fi ignorat.

4.Cabluri topite

S-ar putea să miroși izolația cablurilor topindu-se înainte de a o vedea. Atunci când cablurile electrice se topesc, ele pot degaja un miros de ars sau de pește.

Dacă și cablurile tabloului s-au topit, acest lucru nu înseamnă neapărat că este ceva în neregulă cu tabloul tău electric. Este normal ca izolația să se defecteze în timp după ani de încălzire și răcire.

Cu toate acestea, izolația de cabluri defectă este o problemă periculoasă pentru că s-ar putea să cauzeze un incendiu.

5.Emite sunete sau bîzâie

Un tablou electric nu ar trebui să emită nici un sunet, cu excepția momentului când un întrerupător sare. Sunetele de bîzâit indică o conexiune slăbită sau un cablu defect.

Dacă acționezi rapid, ai putea să rezolvi problema doar înlocuind cablul defectuos. Dar poate să strice repede taboul și conexiunile sale interne și vei avea nevoie de înlocuirea tabloului electric pentru a reda electricitate și a te pune în siguranță.

Dacă ai nevoie de înocuirea tabloului electric, electricienii noștri în București și Ilfov te pot ajuta. Avem experiență de peste 20 de ani în acest domeniu, și nici o lucrare nu e prea mică sau prea mare pentru noi.

Contactează-ne la acest număr de telefon cu dispecerat non stop și lasă-i pe electricienii noștri profesioniști să aibe grijă de această lucrare pentru tine!

Cele 5 semne că ar trebui să-ți înlocuiești tabloul electric

Articole & Sfaturi Electrician

0726.479.798