4 actualizări energetice cruciale pentru clădirile comerciale din București

Atunci când deții o clădire comercială, aceasta poate consuma foarte multă energie. Este chiar frustrant să știi că profiturile tale ar putea fi mult mai mari dacă nu ai avea de plătit facturi la energie foarte costisitoare și inutile. Iată patru actualizări energetice cruciale pentru clădirile comerciale din București care ți-ar mări profiturile exponențial:

1.Cablări noi

Cablările electrice depășite reprezintă un lucru mult mai rău decât mersul ocazional la întrerupătorul de circuit sau dibuitul unei prize. Dacă cablările din clădirea ta comercială sunt vechi, acest lucru te pune pe tine și pe angajații tăi în calea pericolului unui incendiu electric.

Cablările depășite și vechi sunt predispuse la supraîncălzire atunci când sunt supraîncărcate. Mai mult, cablările sunt localizate între izolație și pereți și orice cablare expusă sau deteriorată poate avea ca rezultat un incendiu atunci când intră în contact cu izolația.

Prin urmare, actualizarea cablărilor electrice depășite este crucială.

2.Etanșarea curenților

O altă actualizare energetică importantă a clădirilor comerciale ce poate să-ți economisească sume importante din facturile la energie este să etanșezi toate pierderile de aer.

Locațiile cele mai des întâlnite includ:

  • Tavane;
  • Ferestre;
  • Cămine;
  • Tabloul electric;
  • Pereți.

Dacă nu ești sigur de unde se pierde aerul din clădirea ta comercială, ai putea să ai un audit de energie făcut. Sau poți să apelezi la metoda mai de modă veche și să te plimbi prin clădire cu o brichetă sau o lumânare pentru a vedea unde se miscă tare flacăra (aceasta doar în locurile care nu sunt inflamabile).

Pentru a le corecta mai apoi, adaugă sprayuri cu spumă izolantă pentru a reduce pierderile de aer cu de la 5% până chiar la 30%.

Încoluiește și geamurile crăpate, sparte sau cu un singur strat poate de asemenea să-ți economisească bani.

3.Asigură-te că respecți standardele energetice

Descoperirile și tehnologiile noi sunt făcute în fiecare zi în domeniul energetic, ceea ce poate duce la schimbări în standardele energetice naționale și locale.

În timpul unei actualizări, este recomandat întotdeauna să verifici și să te asiguri că proprietatea ta comercială întrunește cerințele unei structuri actualizate din punctul de vedere al standardelor energetice.

Asemenea oricărui produs de mentenanță, reparația problemelor minore înainte să devină unele de mare importanță este cea mai bună metodă de a te proteja pe tine însuți și pe angajații tăi.

4.Actualizează numărul prizelor din încăperi

De multe ori, clădirile mai vechi nu au destule prize. Dacă toți angajații încearcă să se contecteze la aceleași două sau trei prize, întrerupătoarele se vor scurtcircuita.

Folosirea prelungitoarelor sau a adaptoarelor nu este sigură și poate cauza numeroase probleme. Dacă publicul are și el acces la acele încăperi, adăugarea de prize va elibera mai mult spațiu și oameni.

Dacă ai nevoie de îmbunătățiri la clădirea ta comercială, apelează cu încredere la electricienii noștri din București și Ilfov. Atunci când păstrezi totul actualizat și funcționând impecabil, vei avea încredere că toată lumea e în siguranță și că economisești și bani și timp.

Contatează-ne la numărul cu dispecerat non-stop și începe să economisești bani din facturile tale la energie!

4 actualizări energetice cruciale pentru clădirile comerciale din București

Articole & Sfaturi Electrician

0726.479.798