Inlocuire instalatii electrice la apartamente, case, spatii comerciale si industriale

Firma noastra dispune de electricieni autorizați ANRE, disponibili să va înlocuiască / schimbe instalatia electrica veche, în condiții de maximă siguranță.
Intervenim de urgenta in Bucuresti si Ilfov. Oferim garanție pentru lucrările efectuate, calitatea serviciilor este garantată prin evaluări periodice.

Manopera instalatie electrica la gata!

Apeleaza acum la un electrician profesionist autorizat ANRE

0726.479.798

* Dispecerat NON STOP

Schimbarea instalatiei electrice este obligatorie in cazul apartamentelor mai vechi de 20 ani si ale caror instalatii nu mai sunt sigure. In cazul apartamentelor din blocurile vechi, instalatiile electrice sunt subdimensionate fata de consumul aparaturii casnice actuale. Suprasolicitarea instalatiei electrice vechi, poate avea riscuri majore, de la posibilitatea electrocutarii pana chiar la riscul unui incediu.

Inlocuirea instalatiei electrice vechi cu una noua este importanta pentru siguranta ta si a familiei tale. Este obligatoriu sa apeleazi întotdeauna la electricieni profesioniști calificați ANRE. Echipa noastra de electricieni, autorizati ANRE, are o vasta experienta in domeniu astfel incat schimbarea / inlocuirea instalatiei electrice este posibilia la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

Decidem in favoarea clientului, recomandam materiale de calitate si 100% sigure, oferim un pret corect in raport cu calitatea serviciilor si aveti de la noi garantia lucrarii.

Inlocuim instalatii electrice in apartamente, case, vile si spatii comerciale. Contactează-ne și una din echipele noastre se va deplasa în locația ta pentru evaluare!.

Electrician Autorizat ANRE Electrician Bucuresti Autorizat ANRE

Partenerul tau in instalatii electrice

Lucrari de instalatii electrice autorizate de orice complexitate

Suna Electrician Bucuresti
WhatsApp Electrician Bucuresti

Instalatii electrice

0726.479.798