Actualizări de iluminare exterioară pentru a-ți face locuința minunată

Iluminatul exterior este un aspect care poate să schimbe dramatic felul în care arată și te simți în locuința ta. Actualizarea acestuia poate crea un mediu mai sigur, mai valoros, mai primitor și mai confortabil. Iată câteva idei despre cum poți să schimbi estetica locuinței tale cu actualizări de iluminare exterioară:

Lumini de scări

Instalează lumini de bandă sau de scări LED ca o metodă ce nu are nevoie de mentenanță pentru a mări securitatea și siguranța în curtea ta.

Iluminatul oferit de aceste lumini face ca scările să arate foarte frumos și mărește siguranța atunci când pășești pe ele seara sau noaptea.

Luminile de scări LED sunt mai ușor de instalat și de controlat cu o telecomandă, ele fiind disponibile și în mai multe culori.

Luminează cărările

Iluminatul cărării către locuința ta este un proiect simplu, ce necesită doar un set de lumini de exterior și efort minim pentru a le instala.

Cei mai mulți proprietari aleg luminile LED în prezent, fiind mai ieftine și mai de durată.

Iluminatul care pune accent pe anumite detalii

Poți accentua copaci, fântâni sau statui. Orice ai vrea să arăți vizitatorilor în timpul nopții are nevoie de iluminat care accentuează acele detalii.

În funcție de efectul pe care vrei să-l creezi, ai putea folosi iluminatul de siluetă, superior sau inferior - acestea fiind unele din cele mai des întâlnite.

Folosește strategic iluminatul verandei

Această zonă a locuinței tale este unul din cele mai bune locuri pentru a te juca cu lumina și a folosi strategic iluminatul. Este și o modalitate excelentă de a lumina exteriorul casei tale dacă nu ai o curte în fața casei mare, un gard, sau prea mult spațiu.

Veranda este spațiul de tranziție între curte și interiorul casei. Este o oportunitate bună de a crea o atmosferă primitoare. Luminile pe care le alegi pentru veranda ta ar trebui să sublinieze estetica și funcționalitatea acelei zone.

Dacă veranda ta are un balcon în jur, decorează balustradele cu luminițe. Dacă veranda este un spațiu complet deschis, poți instala lumini de pământ care iluminează exteriorul locuinței tale. Poți instala și lumini sub formă de torțe în colțurile din spate ale spațiului.

Lumini în borcane

Acesta este unul din cele mai simple și ieftine proiecte pe care le poți face chiar tu. Ai nevoie de borcane cu capac, la care adaugi lumini LED, și plasează borcanele oriunde dorești.

Pentru a le confecționa, ai nevoie de un cordon de atârnat, un borcan și un marker. Taie gaura pe unde va trece cordonul din capacul borcanului, asamblează cordonul cu priza în noua gaura a capacului și înșurubează becul.

Apoi, înșurubează capacul pe borcan și conectează cordonul la o priză de curent. E foarte simplu!

Nu ești sigur ce tip de lumini să folosești pentru exteriorul locuinței tale? Contactează-ne acum și primește tot ajutorul de care ai nevoie de la electricienii noștri profesioniști.

Actualizări de iluminare exterioară pentru a-ți face locuința minunată

Articole & Sfaturi Electrician

0726.479.798