Cele 6 avantaje ale becurilor LED incandescente

Prețurile mari la energie și criza în acest domeniu afectează fiecare familie, prin urmare sigur că încerci să economisești cât de mulți bani poți. Dar nu trebuie să stai în întuneric pentru a face acest lucru! Pur și simplu înlocuiește becurile tradiționale cu cele LED.

Iată cele mai mari șase avantaje ale becurilor LED incandescente:

1. Eficiență energetică

Unul din cele mai mari avantaje ale becurilor LED este modul lor de operare extrem de eficient din punct de vedere energetic.

Dacă înlocuiești iluminatul din biroul, școala sau clădirea ta cu LED-uri, ai putea să economisești până la 70% din facturile la energie. În unele cazuri, ai putea chiar să economisești până la 90%, în funcție de ce tip de becuri înlocuiești și ce tip de LED-uri folosești.

Când înlocuiești becurile tradiționale cu cele LED, consumul tău de energie electrică va scădea considerabil, astfel că folosirea acestora din urmă se dovedește a fi o investiție benefică pentru orice afacere!

2. Viață extinsă

Diferit de iluminatul tradițional, LED-urile nu „ard” sau se defectează, ele doar ar putea să pălească în timp.

Becurile LED de calitate au un timp de funcționare extins de 30.000 până la 50.000 de ore sau chiar mai mult, în funcție de calitatea lămpii sau cea a aparatului.

Un bec tradițional tipic durează doar 1.000 de ore, iar unul fluorescent compact durează până la 10.000 de ore.

Cu un timp operațional mai lung, LED-urile pot reduce costurile de lucru pentru înlocuirea lor în situațiile comerciale, realizând un sistem de mentenanță de iluminat mai scăzut.

3. Impact scăzut asupra mediului

În prezent, companiile și organizațiile realizează importanța reducerii impactului lor asupra mediului.

Utilizarea de surse prietenoase cu mediul înconjurător poate ajuta companiile să aibe un impact cât mai mic asupra acestuia, să economiseasca din facturile la energie și să atragă clienți care sunt conștienți de grija față de mediu.

Folosirea scăzută de energie asociată cu LED-urile are un efect pozitiv asupra mediului. Iluminatul cu LED-uri este cea mai eficientă din toate sursele de iluminare disponibile pe piață, producând aproximativ 11 lumeni pe watt.

4. Aparaturile LED sunt mici

Aparatul LED în sine este extrem de mic. Aparaturile electrice mici sunt foarte adaptabile unui număr infinit de aplicații de iluminat.

Ele pot fi utilizate la iluminatul semafoarelor, până la cel modern din aplicațiile din proprietățile rezidențiale și comerciale, chiar și în iluminatul stadioanelor imense.

5. Căldură radiată redusă

Un bec LED emite energie electromagnetică ca și lumină atunci când funcționează, spre deosebire de cele tradiționale care utilizează căldură pentru a-și încălzi filamentele.

Astfel, LED-urile pot să funcționeze la o temperatură mult mai scăzută în comparație cu alte tipuri de becuri.

Prin urmare, LED-urile sunt optime pentru a fi utilizate în zone sensibile la căldură, precum expozițiile de artă, pentru că nu vor cauza ștergerea sau deteriorarea mare ale picturilor sau ale culorilor.

6. Se opresc și se pornesc instantaneu

Becurile LED se pornesc imediat cum intorci întrerupătorul. Spre deosebire de alte tipuri de becuri, LED-urile pot fi și oprite și pornite în mod repetat fără a se deteriora sau a consuma mai multă energie.

Când ai nevoie de lumină instantaneu sau intermitent, becurile LED sunt opțiunea cea mai potrivită.

Dacă ai nevoie de orice tip de lucrare în locuința, biroul sau spațiul tău comercial, electricienii noștri cu experiență te pot ajuta. Contactează-ne acum!

Cele 6 avantaje ale becurilor LED incandescente

Articole & Sfaturi Electrician

0726.479.798