Firma autorizata ANRE

+ Dispunem de electricieni calificati pentru orice problema de natura electrica
+ Calitatea serviciilor garantată prin evaluări verificate
+ Interventii eficiente si de urgenta 24/7 in Bucuresti si Ilfov
+ Facem deplasari in toata tara

* Dispecerat NON STOP
Electrician Autorizat ANRE

Terawat Construct S.R.L, firma noastră de electricieni autorizați ANRE, oferă servicii de instalații electrice, testări și mentenanță electrică în toate sectoarele din București și Ilfov. Electricienii noștri calificați din București oferă servicii clienților privați, industriali și comerciali, aducând standarde de calitate din cele mai înalte indiferent de serviciul de care ai nevoie.

O firmă de electricieni din București de primă clasă

Bine ai venit pe site-ul nostru! Suntem firma de electricieni care a servit toate sectoarele din București și județul Ilfov cu succes de peste 20 de ani. Atunci când ai nevoie de o firmă de electricieni, poți avea încredere în Terawat Construct S.R.L.

Atunci când cauți un electrician în București sau Ilfov, există multe opțiuni. Fiecare electrician are propriile sale motive pentru care ar trebui să ai încredere în el și dorim să-ți detaliem motivele noastre pentru care credem cu tărie că suntem cei mai buni electricieni din București:

  • Avem experiență. am executat proiecte electrice în București de mai mult de 20 de ani. În acest timp, am văzut multe lucruri și nu există altele care ne-ar putea surprinde. Atunci când dăm peste o problemă, deja știm cum să o remediem. În plus, știm cea mai rapidă, sigură și ieftină metodă de a termina proiectul deoarece, mai mult ca sigur, am efectuat o astfel de lucrare până acum.
  • Prețuri accesibile. Întotdeauna. Punem mare preț pe a livra valoare clienților noștri. Acest lucru înseamnă că avem servicii la prețuri avantajoase și accesibile, terminând proiectele la timp și corect. De asemenea, oferim estimări gratuite de prețuri pentru lucrări electrice. Dacă ai un proiect electric și ai vrea să știi cât costă înainte ca electricianul tău să-ți sune la ușă, ne poți suna pentru o estimare gratuită. Vei fi surprins plăcut de prețurile accesibile pe care le practicăm.
  • Suntem de încredere. Cu siguranță că toți am avut experiențe neplăcute cu amatori sau electricieni de profesie care nu sunt autorizați de ANRE, vin târziu sau chiar nu apar deloc. Noi nu suntem astfel. Știm că timpul tău este valoros, la fel ca și al nostru. Vom fi la locația ta mereu la timp, vom termina lucrările la termen și ne vom asigura ca executăm lucrări electrice profesioniste la cel mai înalt nivel.

Electricieni în București și Ilfov calificați și autorizați

Credem cu tărie că lucrările electrice de calitate sunt esențiale pentru realizarea de rezultate profesionale și operaționale. Indiferent de ce tip de proiect sau lucrare electrică ai nevoie, te poți baza pe serviciile noastre de încredere la prețuri accesibile.

Munca electricienilor noștri calificați și autorizați ANRE este de cel mai înalt profesionalism și calitate, aderând la ultimele standarde în domeniu. Poți avea încredere în Terawat Consult S.R.L. pentru a beneficia de soluții de calitate pentru locuința sau afacerea ta.

Misiunea noastră este să oferim servicii electrice excelente în toate sectoarele din București și în Ilfov. De la cea mai mică lucrare, precum reparații și înlocuiri de prize, până la proiecte electrice din cele mai complexe, ca de exemplu punerea în siguranță a rețelelor electrice și realizarea de instalații electrice în locuințe, birouri sau spații comerciale, serviciile noastre sunt cele mai calitative și concentrate pe satisfacția clientului.

Dacă ai nevoie de un electrician în București sau Ilfov, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon cu dispecerat non-stop afișat mai jos.

inlocuire instalatii electrice
electrician bucuresti anre
schimbare tablou electric
schimbare tablou electric electrician autorizat

Terawat Construct SRL

Oferim clienților noștri servicii și intervenții de urgență pentru instalații electrice, concepute special pentru a satisface cele mai diverse cerințe și necesități.

Avem expertiza necesară pentru a asigura calitatea în fiecare proiect și intervenție, indiferent dacă este vorba despre instalații electrice mici în locuințe rezidențiale sau lucrări de anvergură în sectoare industriale, inclusiv unități de producție.

Terawat Construct SRL - Firma autorizata ANRE
0726.479.798