Preturi Electrician Bucuresti

Suntem o firmă de electricieni în București și Ilfov cu experiență de peste 20 de ani care practică unele din cele mai avantajoase prețuri de pe piață. Avem un sistem de prețuri fără taxe ascunse. La Terawat Construct S.R.L., oferim estimări de prețuri gratuite care sunt stabilite la fața locului fără nici o obligație din partea clienților.

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări pe care le-ai putea avea despre serviciile și prețurile noastre. Indiferent de mărimea lucrării electrice de care ai nevoie, suntem întotdeauna onești și transparenți în legătură cu sistemul nostru de prețuri.

Cele mai avantajoase discounturi de pe piață

De curând, am introdus o serie de discounturi disponibile pentru clienții noștri care se situeaza printre cele mai avantajoase din industrie. Unele dintre ele se referă la prețurile pentru schimbări de instalații electrice, după cum urmează:

  • Pentru garsoniere: prețuri începând de la 2.490 lei, reduse de la 3.000 lei;
  • Pentru apartamente de două camere: prețuri începând de la 3.990 lei, reduse de la 4.500 lei;
  • Pentru apartamente de trei camere: prețuri începând de la 5.490 lei, reduse de la 6.000 lei;
  • Pentru apartamente de patru camere: prețuri începând de la 6.490 lei, reduse de la 7.000 lei.

Prețurile exacte vor fi estimate la fața locului.

Cum funcționează mai exact sistemul nostru și cum se desfășoară lucrările?

Cu firma noastră de electricieni în București și Ilfov, după cum am menționat mai sus, vei primi o estimare a prețurilor pentru lucrările necesare la fața locului, fără nici un cost din partea ta. În același timp, îți vom oferi un termen limită estimativ pentru terminarea lucrării.

Acest termen îl vom stabili după experiența noastră vastă în domeniu. Totuși, este unul estimativ și el poate varia. Dar nu te panica, noi te vom anunța din timp dacă este necesara o extindere a acestui termen sau daca vom termina mai rapid.

Apoi, ne punem pe treabă. Vrem să ne asigurăm că esti de deplin mulțumit de lucrarea noastră înainte de a pleca. Din acest motiv, va fi necesar ca cineva să fie disponibil la terminarea fiecărui proiect pentru a ne aproba munca, dar și pentru a efectua plata.

Toate estimările noastre sunt gratuite. Acestea includ prețurile dar și termenele pentru proiectele tale, în baza experienței noastre de peste 20 de ani în domeniu. Ai o lucrare sau un proiect electric pe care vrei să-l rezolvi? Contactează-ne acum la numărul cu dispecerat non stop afișat mai jos!

SUNA ACUM pt detalii:

0726.479.798

*Dispecerat NON STOP
Electrician Bucuresti Autorizat ANRE
0726.479.798