Montaj statie incarcare auto

Apeleaza cu incredere la un electrician autorizat ANRE:

0726.479.798

* Dispecerat NON STOP

Firma noastra cu electricieni autorizati ANRE iti ofera servicul de instalare statie incarcare masina electrica la bloc, la sediul firmei sau in parcarea spatiilor comerciale. In plus, iti punem la dispozitie si serviciul de consultanta specializata si iti oferim cele mai bune solutii pentru nevoile tale.

Montarea statiei de incarcare auto o realizam printr-un circuit separat si ne asiguram ca aceasta sa functioneze in parametri optimi

Montaj statie incarcare auto

Tipuri statii incarcare auto

- Priza de uz casnic - este cea mai simplă soluție de încărcare. Aveți nevoie de un cablu cu un conector special pentru autoturismul dumneavoastră. Durata de încărcare este însă destul de mare, situându-se între 10-15 ore.
- Stația de încărcare cu curent alternativ monofazat sau trifazat - este solutia cea mai recomandata pentru utilizare privată. Durata încărcării variază între 1,5 și 8 ore.
- Stația de încărcare cu curent continuu - acest tip de stație este folosit în special pentru încărcări rapide, fie pe autostradă, fie acasă. Durata unei încărcări se situează între 30 de minute și 1,5 ore.


0726.479.798